Toastmaster på bryllup i Spania

Denne uken har vi tatt et tilbakeblikk på tema: toastmaster. I årenes løp har vi hatt mange andledninger og treffe den utvalgte gjesten som har fått oppgaven og være toastmaster på bryllup i Spania. Det er en viktige oppgave da norske eller svenske bryllup ofte har mange innslag som taler, leker sanger. Og alt skal flettes inn I bryllups middagen. Dette er en tradisjon som ikke er typisk Spansk. Derfor må vi som bryllupsplanleggere passe på at våre steder har forståelse for at taler etc er viktig for brudeparet. Vi hjelper til og sette opp tidsplan så servering av mat og drikke flettes inn med talene.

De fleste toastmaster tar sin oppgave alvorlig og sørger for at de har sendt oss planer for taler og de passer på at de vet hvordan lydssytem og projektor virker så alt kan gå perfekt for seg. De kommer tidlig til bryllupstedet og de setter sin ære og gode humør først så alt fungerer så godt det kan. Vi er jo alltid tilstede på dagen og hjelper til og gleder oss stort over og møte så mange flotte folk som har en positiv holdning til at festen skal bli en suksess!

Men det sier seg at jo det er fortsatt en stor oppgave for den utvalgte toastmaster!
Noen blir ganske så stresset og svett av oppgaven! Og I kombinasjon med varme, champagne og mye deilig vin kan man lett gå litt surr!

Derfor er det faktisk mange brudepar som velger og leie inn en profesjonell toastmaster. Slik at alle gjestene som har reist til Spania kan nyte bryllupet uten og ha det store ansvaret som en toastmaster oppgave er. Da er det vårt ansvar og finne den "perfekte " kandidat som kan og vil yte sitt beste for at dagen og atmosfæren blir en suksess!



photo courtesy of www.weddingsbygiles.com

Kommentarer