Bryllup i regnvær

Den 4 mai møtte vi brudeparet for å gå igjennom de siste detaljene før den store dagen deres. Det var allerede allmenkjent at ja, det skulle være tropisk storm på bryllupsdagen deres 6. mai. Det var ingen vei utenom da til og med radioen snakket om denne tropiske stormen. I Malaga kan man gro mangoer, men det er ikke kjent til å være tropiske stormer. Det var virkelig uheldig at den skulle komme akkurat på dagen deres. Vi kastet oss rundt og fant ut noen B og C planer sammen med brudeparet. Bryllupet kunne vi ha inne i restauranten og ikke på terassen som planlagt – derimot var sjefen for restauranten ikke samarbeidsvillig. Vi har aldri jobbet med det stedet før, da det var et ønske direkte fra brudeparet, og da sjefen forstod at hun holdt ballen på sin side endte hun med å endre start tid for bryllupsmiddag fordi hun kom til å miste sine kunder da restauranten måtte tømmes for folk kl 17.00. Vi alle vet at for det første, ingen kommer til å gå til en strandrestaurant i en tropisk storm og for det andre, spanjoler er fint ferdig med lunsjen sin til kl 17.00. For å gå mer i detaljer med samarbeidet med dette stedet, det var virkelig ikke enkelt. Ingenting kunne bli tatt for gitt og ingenting ble bekreftet. Sjefen hadde nemlig internett strekk og kunne ikke sende noen bekreftelser over e-post. Så sjefen fikk en kelner til å ha møter med oss og kelneren og sjefen snakket ikke sammen. Heldigvis gikk det bra til slutt, da kelneren var helt topp.

Vi har lært at i alle samtaler skal vi skrive ned alt som blir snakket om ned på et dokument å få sjefen til å signere – vel, vi kommer ikke til å jobbe med denne restauranten igjen, men vi har lært for framtiden i hvert fall.

Tilbake til regnværet. På bryllupsdagen kl 12.00 ringte brudgommen oss og det ble bestemt – seremonien skulle holdes oppe på hotellet der brudeparet var. Det var en terasse med tak over, det var viktig å gifte seg ute, og regn gjorde ingenting. Presten ble kontaktet sammen med alle gjestene og vi kjørte opp til hotellet. Da vi ankom spurte vi pent om vi kunne flytte alle bord og stoler på terassen og lovte å flytte de tilbake, det var OK. Vanligvis koster det 10 000 kroner å ha en seremoni på dette hotellet, vi ville unngå denne kostnaden.

Presten ankom og vi spurte pent noen store menn om å hjelpe oss med bordene. Forloveren hadde med seg en liten høytaler og en mobil. Vi var klare for brudeparet. Brudeparet kom ut og seremonien startet. Ekteskapsløftene ble delt i regn som falt ned fra himmelen med utsikt over hele Malaga. Hotel Parador heter stedet. Regn gjorde det enda mer romantisk. Bruden fortalte meg etterpå at det ikke kom til å være flere tårer i ekteskapet deres, da det hadde falt nok tårer ned fra himmelen på bryllupsdagen hennes. De var lykkelige.

Bryllupsmiddagen bestod av ankomst drink med et par kanapeer, videre deling av salat og paella. Til slutt hadde de ostekake med en figur på toppen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon på info@costaevent.com eller se på websiden vår www.costaevent.com

Kommentarer