Bryllupsplanlegger i utlandet, kritiske tider

Vi har jobbet som bryllupsplanleggere i utlandet i flere år. Det viktigste vi har lært er at man er nødt til å bo der bryllupet skal være. Vi vil dele en av mange historier som vi har opplevd.

For noen år tilbake fant vi en fantastisk strandrestaurant. Vi satt opp tid og møte med at bruden skulle komme ned til Spania for å se det flotte stedet. Da bruden ankom kunne man se hvor forelsket hun ble i omgivelsene; dette var stedet for byllupet!

Vi satt oss ned med bruden og restaurant sjefen, der vi gikk igjennom kontrakten. Bruden ønsket ekslusivitet da hun hadde mange gjester og det beste ville være dersom hun fikk lov til å være for seg selv. Kontrakten ble skrevet under og alt var himmelsk.

Helt til plutselig restauranten endret eiere. Vi som bryllupsplanleggere prøvde hardt å få kontakt med de nye eierne for å bekrefte avtalen vi allerede hadde. Dessverre kunne ikke de nye eierne gi den prisen vi allerede hadde avtalt siden de skulle renovere hele stedet. Dette er en av de mange e-postene vi fikk fra de:

---------- Forwarded message ----------

From:                                                    

Date: 13 Nov 22:04

Subject: RE: Presupuesto Boda 30.05.15 


To: "Mari Olli" <mari.costaevent@gmail.com>

Cc:

Dear Mari Olli,

I really don´t know what can I do to make them feel secure.

If the restaurant is ok now to celebrate wedding and the owners want to buy new sound and lights system and furniture….and make improvements in customer bathrooms… Is it bad????????


Etter mye frem og tilbake visste vi at dette ikke ville ende godt. Vi bestemte oss for å endre sted for bryllupet bare måneder før den store dagen. Bruden var spent og fikk se stedet der hun skulle gifte seg kun 1 uke før bryllupsdagen. Vi kan vi med hånden på hjertet at hun elsket stedet mer enn det første. Se et av bildene:


                         Photo by www.yourweddingmoments.com                           Wedding Photography and Cinematic Wedding Film

I slike situasjoner er det viktig å være fleksibel og stå-på-vilje. Vi som bryllupsplanleggere jobbet hardt for å finne et enda bedre alternativ til den kommende bruden. Det å kunne bo i Spania er virkelig nødvendig for å kunne ha et vellykket bryllup.

Vi håper dere alle er enige om hvor vakker brudeparet er på bildet og hvor flott denne vakre hagen er.

Kommentarer