Ditt bryllup i Spania, ditt tema

Vi som bryllupsplanleggere i Spania, er her for og skape ditt vakreste drømme bryllup.

Etter at vi har hjulpet dere og finne deres drømmested for bryllupsfesten, starter vi med og bestille blomster og dekor. Mange bruder vet hva de vil ha. De har allerede bestemt seg for at tema skal være for eksempel gull. Da hjelper vi dem i samarbeid med vår lokale florist og sette sammen buketter og bord dekor som brudeparet vil ha.

Men noen trenger mer veiledning. Da pleier vi å spørre: "Hvilken farge er DERES yndlingsfarge?"
Noen bruder sier da at: "min er rosa liljer!"  Supert, da går vi utifra brudebukett som på bildet og bygger opp hele bryllupet rundt dette tema.

Og så kan vi for eksempel bygge opp med ballonger...det ser veldig fint ut både på dagtid og på kvelden. Vi kan nå få de med LED lys inni som lyser opp på kvelden. Det er super avslutning på kvelden og slippe de opp til himmelen!

Det er ikke tillatt med kinesiske lanterner her i Spania, så ballonger med lys er super erstatning.

Vi som bryllupsplanegger i utlandet er lokal kjent i Marbella og Malaga, og våre leverandører vet hvor viktig det er at alt fungerer på bryllupsdagen. Vi jobber tett med de og passer på at alt blir som det skal.

Vi gleder oss over at vi blir meget travle dette året. Fortsatt er det noe ledige datoer på høsten. September og Oktober er flotte måneder for bryllup i Spania. I går på årets siste dag var det 24 celsius og topp dag for bryllup! Så bare kontakt oss så kan vi se hva vi kan hjelpe dere med.
Listen over hva vi egentlig gjør er utrolig lang. Så den tar vi til uka!
Fortsatt go helg fra oss bryllupsplanleggere i syden!

Kommentarer