Gifte seg i utlandet uten å se stedet først?

På høsten fikk vi en e-post fra et par som raskt bestemte seg for å gifte seg i Spania. Etter 3 anbefalte steder valgte de ett av våre hemmelige steder. Brudeparet har 3 barn og hadde ikke mulighet å komme ned for å ta en titt på stedet før selve bryllupet.

På grunn av dette tok vi som bryllupsplanleggere i Spania bilder og lagde en egen video for dem, alt dette ble sendt på e-post. Det ble også noen samtaler på Skype der vi kunne forklare litt flere detaljer.

Som mange andre brudepar valgte de å gifte seg borgelig i Norge, for så å ha en romantisk seremoni her i Spania. Vi booket inn vår norske vigselsforetter. Vigselsforetteren sendte avgårde et manus som brudeparet kunne lese igjennom og gjøre endringer. Brudeparet ønsket mindre kirkelig og mer personlig, så endringer ble gjort med glede,

Uken kom da de skulle gifte seg, og bare noen dager før fikk de prøve menyen de hadde valgt, det manglet litt saus til biffen. Men utenom det: De elsker stedet.

Vi var veldig fornøyde med det første og eneste møtet med dette brudeparet. Tirsdagen kom og bryllupet var i gang. Vi hadde en morsom opplevelse da barna skulle gå bak bruden og kaste blomster. De eldste guttene gjorde en god jobb og kastet rosebladene på en vakker måte. Deretter kom lille jente og plukket opp alle, og hun ble ganske så frustert over alt rotet brødrene hennes la igjen på bakken! Det var tydelig at hun, som oss alle, syntes rosebladene var veldig vakre og ville ta godt vare på de. Vi måtte trå til og hjelpe denne nydelige jente på plass.

Neste uke vil vi forklare litt mer om selve bryllupsdagen!

For mer informasjon om bryllup i Spania, besøk www.costaevent.com

Kommentarer