Varmt bryllup i Marbella

Det var en utrolig varm dag i Spania. Vi som bryllupsplanleggere i Spania merket at det var en helt spesiell dag. Det var Juni og ikke vanlig at det skulle være så varmt. Det var en slags hete som slo deg helt ut. Ved et øyeblikk da fotografen skulle bli informert over dagen var det vanskelig å konsentrere seg. Det som er herlig med å jobbe med en profesjonell fotograf er det de også forstår heten, og forhørte seg stadig med brudeparet om de ønsket å vente med bildene eller ikke - bruden var klart for å ta så mange bilder som mulig med en gang!


Mens brudeparet var å tok bilder begynte cocktail-timen. Gjestene koste seg med flere glass cava og masse kanapeer, frem til at brudeparet kom tilbake 30 minutter etterpå. Det ble servert middag og deretter et cupcake tårn med glutenfrie cupcakes - de var kjempe gode!


Etter middagen var det bestilt levende musikk, men det var rett og slett for varmt så gjestene ble sittende ute med litt kjøligere vind ut mot kvelden. For mer informasjon om bryllup i Spania, besøk www.costaevent.com

Kommentarer