Betale for en bryllupsplanlegger i Spania?

Det å ha en bryllupsplanlegger på ditt bryllup i Spania er utrolig viktig, og vi sier ikke det fordi vi ønsker å få inn mer jobb;) Vi har dessverre opplevd flere brudepar som ønsker å fikse alt selv og som faktisk kontakter oss bare noen uker før bryllupet for hjelp – og er alltid litt vanskeligere å endre detaljer for et bryllup der restauranten er betalt, menyer er satt og alle reglene for festen er bestemt av restaurant sjefen.

Det å gifte seg i Spania er en opplevelse i seg selv. Faktisk så er Spania fortsatt ganske “gammeldagse” og ønsker helst å ha et møte ansikt til ansikt og snakke om alt annet før man gjør business. Man må møte opp i person for å få en god deal. Det tar tid å få en god kontaktperson og også en venn for livet.


Vi forstår at flere tenker på å spare og ikke bruke penger på bryllupsplanlegger. Det som er med oss er at vi er eksperter på å forhandle frem gode priser og derfor vil du betale mindre til slutt om du bruker oss! Vi har et veldig godt rykte her i Spania, vi har mange gode venner som gjerne vil jobbe med oss og våre flotte skandinaviske brudepar :)

Kommentarer