Service og fleksibilitet er to veldig viktige faktorer!Det finnes utrolig mange vakre venues her på solkysten, alt fra en privat botansk hage til en restaurant rett på sanden. Location er noe av det første våre brudepar ser etter. Alle har hver sin egen drøm og ser for seg sitt bryllup på forskjellige måter. Det er dersom vi har over 15 ulike steder I vårt portefølje. Alt til ulike pris og ønsker, kommer an på smaken til hvert enkelt brudepar.

For oss som bryllupsplanlegger i Spania så er det viktigste vi ser etter når vi får inn en ny samarbeidspartner om de er: 1. fleksible 2. gir god service. Om de gir god service er de som regel fleksible :) Men hvorfor det er så viktig disse to faktorene skal vi forklare litt.

Da et bryllup i spania er en fantastisk opplevelse er det veldig viktig at dagen skal gå helt perfekt! Det kan være at du har dine preferenser, for eksempel at du vil ha brun saus I stedet for annen type saus. Eller du vil ha rosa stol bånd I stedet for gule. Eller kanskje du vil ha en venninne som skal synge et par sanger under middagen. Kanskje du vil begynne bryllupet ditt kl 16 (midt I siesta tiden). Derfor når vi har et fleksibelt sted så fikser de det for deg – og vi elsker å ha et fantastisk bryllup der brudeparet nyter kvelden!

Her deler vi med deg noen bilder av våre smilende leverandører:
 

Kommentarer