Villa Romantica

Som bryllupsplanleggere i Spania er vi alltid på jakt etter nye wedding venues. Vi leter spesielt etter det unike, som har den wow faktoren som gjør stedet til noe helt spesielt for din viktigste dag!

Litt nord for Malaga finnes et fantastisk romantisk landsted med romantiske bygninger, privat stor hage med utsikt til Middelhavet.

Når man åpner porten og ser den pittoreske villaen får man en følelse av et ærverdig fransk slott med italienske aner midt i Andalucia.  

Det er også stedets unike historie, et fransk italiensk par som tok med seg sitt “slott” fra Frankrike til Sør Spania.

Romantica er en stor eiendom med to hus og rommer 6 store luftige soverom. I egen brudesuite kan brudeparet kan bo for seg selv tilbaketrukket fra de andre gjestene.

Hagen innbyr til å ha den vakreste bryllupsermonien på stedet.  Bryllupsmiddagen holdes under vindruerankene mens man og ser utover Middelhavet , og alt skjer i en stor er privat hage. 

Vi har lokale kokker som leverer catering i høyeste klasse, og selv legger vi vekt på det intime, unike og har alle leverandører tilgjengelig for å skape din drømme dag med  minner for resten av livet!Om du har  blitt fridd til i helgen ta kontakt og sjekk tilgjengeligheten, kanskje drømmen om et bryllup under solen kan bli virkelighet?Vi i CostaEvent bor på stedet og er fullstendig tilgjengelig for og hjelpe dere med å arrangere deres uforglemmelige dag på "Villa Romantica.” Bare ta kontakt vi gleder oss til å samarbeide med dere! www.costaevent.com

Kommentarer