Stylist til bryllup i Spania

Vi har mange bruder som er usikre på om de ønsker seg stylist til sitt bryllup eller ikke, så vi tenkte å skrive litt om dette her.

Noen synes det er helt greit å fikse seg selv. Selv om mange er veldig flinke til både oppsett og sminke selv, ser vi at det å ha noen til å gjøre det for deg tar bort det lille stresset og tenke på at du har enda en ting på sjekklisten som må gjøres. Det er veldig mange inntrykk på selve dagen og mye å tenke og føle på, så det kan virke avslappende at 2 til 3 timer før seremonien handler det kun om deg.

Stylist innebærer både å fikse håret og sminken. Vi ber alltid om å få tilsendt bilder av hvordan brudene ønsker håret sitt, slik at frisøren kan forberede seg. Det er ofte en test av hår oppsettning, da dette kan ta litt tid siden hår er veldig forskjellig, noen tykkere og noen tynnere, lengre eller kortere – så det beste er å prøve dette og se hvordan den frisyren du liker passer til ditt ansikt. Eventuelt kan man gjøre noen få justeringer og på selve bryllupsdagen vet man akkurat hvordan du vil ha det.

Når det gjelder sminke pleier ikke dette å prøves. Det vi ber om er et bilde av deg slik at sminkøren kan se hvilken hudtone du har og passe på å ta med riktig foundation (med forebehold at du sikkert blir litt brunere etter ett par dager i sola).

Ta en titt på bilder av noen fine oppsetter her:



Kommentarer