Tips til brudepike og forlover


Har du blitt utvalgt eller skal utvelge en forlover? Vi gratulerer dere begge med et slikt vakkert vennskap og et fantastisk privilegium!

Denne uken vil skrive litt om det å være en god forlover både for at den utvalgte kan leve opp til forventningene og for at bruden skal kunne velge riktig person som sin forlover.

Med noen få enkle ord er en forlover en som passer på brudens velvære. Ved å gifte seg i Spania er det litt annerledes å passe på bruden. Det er viktig å passe på at bruden får i seg nok vann under en varm sommerdag i syden! Det går fort en del cava i et bryllup, men de fleste vil helst begynne bryllupsdagen med vann for senere å nyte godt av cava og vin til middagen.

Videre må man passe på at bruden ikke blir solbrent mens hun blir tatt bilder av på stranden. Det er over 300 soldager i Marbella og i løpet av 8 år har vi kun sett én regndag på ett av våre bryllup!
Dersom den vakre bruden har en lang elegant brudekjole er det ofte forloveren som passer på at den ligger helt perfekt for inngang mot alteret. Vi deler et bilde av en av de seneste forloverne som passer godt på den vakre bruden under vielsen:
Foto av (https://www.handycraftfotografia.com/)

Dersom du har flere spørsmål om hvordan være den perfekte forlover kan du sende oss spørsmål gjennom vår hjemmeside: http://elw.es

Kommentarer