Bryllupsfotograf i Spania, hva kan man forvente?


Det å velge bryllupsfotograf kan være som når man går inn i en skobutikk. Merkelig sammenligning? Det finnes nemlig et hav av fotografer med sin stil til sin pris. Hvordan kan man gjøre et riktig valg av bryllupsfotograf i Spania?

Først ber vi alltid om at våre brudepar sender oss bilder som de liker. Vi ønsker å se hvilken stil de ønsker seg. For eksempel finnes det mer tradisjonelle fotografer som leter etter konkrete familiebilder der man står på rekke og rad, eller så finnes det veldig kreative fotografer som liker å ta bilder gjennom blomstene slik at det blir en spesiell ramme på bildene. Det viktigste er at dere som brudepar finner ut hvilken stil dere ønsker på bildene, så leter vi etter den som passer.

Hva med prisen på en fotograf? Her i Spania kan man betale en fotograf for en full dag, fra 1500EUR til 3000EUR. Det kommer rett og slett an på om denne fotografen er godt kjent og har så mange jobber at han/hun kan øke prisen eller ikke!Hva med tidene? Full dag her i Spania betyr fra da bruden ordner sminken frem til 1 time etter den første dansen. Det kan være 6 timer eller 12 timer, de fleste fotografer har ingen fastsatt tid når dere bestemmer dere for en «full» dag. De er veldig fleksible!

Hva om man ønsker en halv dag? Det er mulig med halve dager eller færre timer. Vanligvis anbefaler vi minst 2 timer. 1 time som dekker seremonien og gruppebildene + 1 time med private romantiske bilder etter seremonien. Det er ikke alle fotografer som kan kun jobbe for 2 timer, men dersom dere velger å gifte dere mellom søndag og fredag finnes det flere muligheter for å kunne få en bedre pris!

Vi deler her litt uliker stiler på noen fotografer vi har arbeidet med tidligere:

Romantisk fotograf: Carlos Fierro
Kreativ fotograf: Evenpic
 Tradisjonell fotograf: Handycraft

Kommentarer