Seremoni på Castillo Colomares

En romantisk seremoni på et slott må være en drøm for aller fleste. Vi er så veldig glade for å informere om at dette nå er mulig!

Ofte, for å kunne ha en seremoni på et slott må ma leie hele slottet for en hel dag. Derimot har vi funnet et fantastisk slott i Andalucia som tillatter et eget område for å kunne sette opp en vakker seremoni med den beste utsikten!

Dersom man kun ønsker å booke seremonien, fordi man kanskje har allerede booket sted for middag og disko, så er dette helt mulig. Vi har laget en egen bryllupspakke for kun seremonien på Castillo Colomares. Se her:

Romantic castle ceremony 


Located in Benalmadena
Exclusivity of venue during 2 hours ceremony
Photo shoot with all guests and private romantic photos
Cold drinks to chill under the sun
Floweral arch
Chair set up with flower details
White or red carpet for the aisle
Bus coordination from your venue to the castle and back
Security in the entrance with a coordination staff for your ceremony
Live music or DJ with your choice of songs
Wedding celebrant in your native language

Total 4300EUR

Pakken kan selvfølgelig justeres i forhold til det dere ønsker dere. Kanskje dere allerede har fotograf, slik at da tas dette ut fra totalt kostnaden for seremonien på Castillo Colomares. For andre priser kan dere ta en titt på vår hjemmeside her.

For flere bilder besøk deres hjemmeside, når det gjelder selve seremonien kan ikke slottet bidra med dette direkte, så dere vil trenge hjelp fra en bryllupsplanlegger i Spania for å kunne fikse innlede stoler, bue, blomster og musikk.


Bilde av Amanda Watt.

Kommentarer