Bryllup i utlandet?

Tenker dere på bryllup i utlandet? Den dag i dag, også for meg og familien min er det usikre tider med tanke på reiser til utlandet. Likevel merker vi at verden beveger seg, og det er noe vi også tenker mye på.

Reiser til utlandet i dag

Det å booke reiser til utlandet i dag kan være en vanskeligere avgjørelse enn tidligere. Hvor skal man dra? Hvordan er viruset dit man reiser? Hva om man blir sittende fast? Det som virket veldig enkelt tidligere kan føles ut som et vanskeligere valg i dag. Når det da gjelder bryllup i utlandet trenger man kanskje å gjøre enda flere undersøkelser.

bryllup i utlandet

Bryllup i utlandet og det man bør tenker over

Dersom dere skal gifte dere: gratulerer så mye! Det er en fantastisk tid og virkelig en glederik tid! Dersom dere har lenge drømt om å gifte dere i utlandet, men dere føler kanskje det er usikre tider, her er noen tanker rundt dette:
1. Velg et land som er enkelt å reise til. Et land der dersom noe skulle skje med flyvningene, så har man mulighet til å reise hjemover i tog eller bil.
2. Velg et land der engelsk ikke er noe problem, dersom dere skulle trenge medisinsk hjelp.
3. Husk å følge drømmene deres til tross for en vanskelig situasjon i verden.

For mer informasjon om spanske bryllup, les mer her!

Et drømmebryllup i utlandet og situasjonen i verden

Med tanke på det siste punktet, kan det kanskje føles vanskelig å følge drømmene deres om et bryllup i utlandet når verden er i en uvanlig situasjon. Likevel håper jeg at dere tenker på dere selv, og at dere gir dere selv lov til å følge drømmene deres og å nyte livet. Det er viktig at vi er forsiktige alle sammen, men det er også viktig for enhver og ikke undertrykke egne drømmer og å sette bryllupet i utlandet på vent for lenge. Vi kan få det til med god planlegging! Se mer på nettsiden vår her!Kommentarer