Drømmer du om bryllup i Spania?

Drømmen kan bli virkelighet! 

Flere velger og feire sitt bryllup i Spania. Først og fremst på grunn av at man kan ha utendørsbryllup i sol og varme. Og man får fortsatt en flott fest for mye rimeligere kostnad enn i Norge og Sverige. Men noe som våre brudepar virkelig setter stor pris på er at de kan tilbringe tid med sine nærmeste venner og familie. Ikke bare under bryllupsdagen. Vi hjelper som bryllupsplanleggere og arrangere for eksempel "bli kjent" fest dagen før bryllupsdagen. Gjerne med et annen atmosfære enn på dagen. Noen vil ha en enkel BBQ på stranden eller en typisk spansk middag på lokal restaurant. 

Og dagen etter bryllupsdagen kan tilbringes med avslappende lunsj på stranden eller på båt tur.
Vi som bryllupsplaneggere her på Costa Del Sol er lokalkjent og vil hjelpe dere med og arrangere det hele slik at bryllupet blir et fantastisk minne.

Alle detaljer fra og finne det perfekte stedet for bryllupsfesten til slike ting som, bånd på stoler til frisør og fikse på brudekjolen, hjelper vi til med.

Vi er tilstede under hele planleggings prosessen fra start til slutt. Slik at brudeparet kan nyte tiden med familier og venner uten unødig stress.

Da er det snart vår og vi gleder oss til en travel bryllups sesong!


Besøk oss på www.costaevent.com for mer informasjon!

Kommentarer