Behov for bryllupsplanlegger ved bryllup i Spania?

I disse dager kan man planlegge ferier og alle typer events via internet uten at man aldri har vært på stedet som man ønsker og feire sitt bryllup. Mange gjør det og det kan gå bra. MEN når det gjelder bryllup så er det mange detaljer som skal klaffe på dagen. Mange leverandører som skal overholde tider. Eksempel transport for selskapet til sermonien. Man vil jo ikke at gjestene kommer for sent, eller ikke møter opp til sermonien pga at bussen ikke kom I tide.....Eller ikke kom I det hele tatt! Det ville være en katastrofe!
Vårt ansvar som ansvarlig for bestilling og planlegging vil alttid og ha alternativer når noe av en eller annen grunn ikke klaffer. Vi har kontakt informasjoner klart og vil gjøre alt vi kan for at alt går som planlagt.

Og på grunn av at vi bor på stedet og har opparbeidet oss de beste leverandører som også vet hvor viktig det er at alt klaffer for våre vakre brudepar!

Idag har jeg sittet og kost meg med bilder fra brudeparet Maren og Lars Erling fra den 14. Jun iår. Et herlig par som ga oss tillit til og finne hotel og venue for deres store dag. UTEN at de aldri hadde vært her på Costa Del Sol. Og det var en herlig gjeng med venner og familie som fikk nyte deres store dag sammen I solen.  Og på bilde kan dere se bryllupsplanegger Emma skape vind I kjolen til bruden!Vi er så takknemlig for at vi fikk hjelpe dem med og arrangere ferien og deres bryllup. Og vi ønsker deres flotte familie alt godt!

Kommentarer