Mer regn


Samme dag hadde vi et annet bryllup litt senere på dagen. Det at vi er to bryllupsplanleggere gjorde det enklere for oss å splitt oss mens vi holdt oss tilgjengelige på telefonen om det var noe.
Dagen begynte med at jeg, Emma ringte til Mari. Presten hadde glemt å få betalt på bryllupet mitt og hadde ikke tid til å komme tilbake for å hente pengene. Nå var han på vei til Mari for å ha sitt bryllup nummer 2. Det var avgjort, Mari fant frem penger hos seg og foloveren ga pengene direkte til meg. Presten var fornøyd. Mari fikk tilbake pengene sine. Fleksibilitet liker vi.

Det var ganske kaldt, tenkte Mari, men det gjorde ikke resten av gjestene. Seremonien ble holdt under tak på restauranten der bryllupet skulle være. Vi kjenner godt til denne restauranten og det pleier aldri å være noen spesielle problemer der. Det var 40 gjester og et enkelt bryllup for dem.

Mari passet godt på at alle fikk servering og observerte når noen satt litt langt unna servitørene. Etter middagen var det bestilt levende svensk musikk, veldig god stemning med fantastiske mennesker. Gjestene tok det med ro, de var fornøyde og koste seg!
Kommentarer