Cocktail time, hva er det?

Vi har fått ofte spørsmål om det serveres cocktails under cocktail timen. Så vi tenkte at vi kan dele litt på bloggen om hva en cocktail time egentlig er.

En cocktail time er ofte rett etter seremonien. Det er en times tid der gjestene kan få velge hva de vil drikke. Ofte kommer det kelnere rundt med et brett med masse forskjellig, alt fra vin, cava, øl, brus og vann. Mens man går rundt og snakker med hverandre, tar noen bilder og nyter av plassen, så blir det servert kanapeer. Dette er omtrent 6 ulike kanapeer, alt fra spekeskinke til grillspyd eller fritert ost med honning. Brudepar kan velge mellom en liste av kanapeer slik at vi er sikre på at alle i selskapet kan få smake litt forskjellig.

I våres bryllup i Spania velger de fleste brudepar å ta en halvtime til private bilder mens gjestene koser seg under cocktail timen. Da vil de komme litt senere til området, men fortsatt kunne ta seg et par glass og noe fingermat.

Det hadde vært spennende å servere cocktails under en cocktail time, men vi kan si at kvelden hade blitt ferdig ganske tidlig hvis gjestene begynner på spriten allerede før middagen!

Se et par bilder her, den rosa cavaen er våres favoritt!Kommentarer