Et skjult bryllup nær Nerja


Det var midt vinter da vi fikk en ny henvendelse fra et svensk brudepar. De hadde allerede booket villa i La Herradura og ønsket bryllupet sitt i nærheten. Vi tok kontakt med bekjente i området og letet nøye etter et fint sted for et mindre bryllup. I spania er de fleste bryllupssteder passende til mer enn 300 gjester, så med kun 30 gjester er det litt mer søking som må til. Vi vil ikke at gjestene skal føle at det er for stort og stivt. Vi ønsker å tilby et sted som gir følelsen av et intimt, koselig og passende dag. I tillegg til dette er det veldig viktig for oss å jobbe med gode mennesker som er serviceinnstilt og arbeidssomme. Tidligere har vi skrevet om steder der vi har måtte jage hver enkelt manager for å kunne få booke til et bryllup, og det er viktig med folk som liker å ha bryllup på sin restaurant!Dette skjulte stedet vi fant ligger midt i mellom flere mindre fjell. Det er på en måte litt innestengt og for seg selv på et hjørnet rett på stranden. I tillegg til dette er det hage og en privat terasse med tak, slik at det ble en deilig bris under selve middagen.

Dagen startet med stylist for brud og mamma i den leide villaen, vi forstår godt at de gikk for dette stedet for overnatting, det var virkelig luksus og ren stil!


Videre kom alle gjestene for ett glass cava ved ankomst før ferden gikk videre til sanden der det var satt opp til seremoni. Vi hadde en svensk vigselsforetter som gjennomførte løftene mens den lille dattra satt på armen til bruden og mammaen sin.Middagen ble introdusert med en time kanapeer for så en tre retters middag. Etter dessert ble det servert en deilig kake med vanilje og bringebærkrem, perfekt for nordiske bryllup!Alle bilder av www.handycraftfotografia.com

Kommentarer